Indlæser Begivenheder

Kommende begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

begivenheder Liste Navigation

februar 2020

Medlemsmøde om københavnsk politik

20. februar kl. 19:30 - 21:00
Rådhuset : BR salen

Denne aften vil Jakob Næsager, vores medlem af Københavns Borgerrepræsentation og spidskandidat til kommunalvalget i november 2021, give medlemmer og andre interesserede et indblik i de aktuelle politiske sager og varme kartofler på Rådhuset.Skriv til Jakob_Naesager@kk.dk hvis du har punkter som du ønsker bliver vendt på mødet.Indgang sker via bagindgangen som ligger mellem Rådhuset og brandstationen.

Læs mere »

marts 2020

Opstillingsgeneralforsamling i Region Hovedstaden

14. marts kl. 14:45 - 15:30
Lyngby Rådhus, Toftebæksvej 12, 2800 Kongens Lyngby, Danmark

Lyngby Rådhus, Kantinen, Lyngby TorvDagsordenValg af dirigentKort orientering om den videre proces med udvælgelse af kandidater til regionsvalgetValg af spidskandidat til regionsvalgetRegionudvalget indstiller, at Christoffer Buster Reinhardt opstilles som spidskandidatEventueltMed venlig hilsenJesper RoulundFormand Regionsudvalget

Læs mere »

Medlemsmøde om københavnsk politik

16. marts kl. 19:30 - 21:00
Rådhuset – BR salen

Denne aften vil Helle Bonnesen, vores medlem af Københavns Borgerrepræsentation give medlemmer og andre interesserede et indblik i de aktuelle politiske sager og varme kartofler på Rådhuset.Skriv til<a href="mailto:Helle_Bonnesen@kk.dk">Helle_Bonnesen@kk.dk hvis du har punkter som du ønsker bliver vendt på mødet. Indgang sker via bagindgangen som ligger mellem Rådhuset og brandstationen.

Læs mere »

Storkredsgeneralforsamling

25. marts kl. 19:00 - 21:30
Læs mere »

april 2020

Medlemsmøde om valgoplæg

18. april kl. 13:30 - 18:00
Udvalgsværelse D
Læs mere »

Medlemsmøde om københavnsk politik

21. april kl. 19:30 - 21:00
Rådhuset : Udv. vær F. 2.sal vær.13

Denne aften vil Line Ervolder, vores medlem af Københavns Borgerrepræsentation give medlemmer og andre interesserede et indblik i de aktuelle politiske sager og varme kartofler på Rådhuset.Skriv til <a href="mailto:Line_Ervolder@kk.dk">Line_Ervolder@kk.dk hvis du har punkter som du ønsker bliver vendt på mødet. Indgang sker via bagindgangen som ligger mellem Rådhuset og brandstationen.

Læs mere »

maj 2020

Medlemsmøde om københavnsk politik

26. maj kl. 19:30 - 21:00
Rådhuset : BR salen

Denne aften vil Jakob Næsager, vores medlem af Københavns Borgerrepræsentation og spidskandidat til kommunalvalget i november 2021, give medlemmer og andre interesserede et indblik i de aktuelle politiske sager og varme kartofler på Rådhuset.Skriv til <a href="mailto:Jakob_Naesager@kk.dk">Jakob_Naesager@kk.dk hvis du har punkter som du ønsker bliver vendt på mødet.Indgang sker via bagindgangen som ligger mellem Rådhuset og brandstationen.

Læs mere »

juni 2020

Medlemsmøde om københavnsk politik

8. juni kl. 19:30 - 21:00
Rådhuset : BR salen

Denne aften vil vores medlemmer af Københavns Borgerrepræsentation give medlemmer og andre interesserede et indblik i de aktuelle politiske sager og varme kartofler på Rådhuset.Skriv til <a href="mailto:kbh@konservative.dk" id="ow1579" __is_owner="true">kbh@konservative.dk hvis du har punkter som du ønsker bliver vendt på mødet. Indgang sker via bagindgangen som ligger mellem Rådhuset og brandstationen.

Læs mere »
Eksporter begivenheder