Camilla Dreyer

Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation

Lidt om mig
Jeg er 30 år, bor i Ryparken og arbejder til dagligt som butikschef i en stor dansk detailkæde. Jeg har boet og arbejdet i København siden jeg var 19 år. Jeg elsker at man i København kan cykle rundt til både arbejde og fritidsaktiviteter. Jeg har spillet squash i flere år, og har de seneste år været medlem i Svanen Squash på Østerbro. Derudover er jeg stor FCK-fan, og kommer ofte på Nedre C. 

Derfor stiller jeg op
Jeg har arbejdet i butik hele mit liv, og er vokset op med en selvstændig far der har drevet flere butikker. De sidste 11 år har jeg arbejdet i København, og har været vidne til hvordan kommunen med nedlægning af p-pladser, ombygning af den samme vej flere gange, byfornyelser og omlægning af bustrafik har gjort livet surt for mange både små og mindre butikker. Jeg forstår de udfordringer mange virksomheder oplever med kommunen, fordi jeg selv har prøvet det på egen hånd. Der skal være flere gode oplevelser, og det vil jeg være med til at skabe.

Mærkesager
Bedre vilkår for virksomheder i alle størrelser – Københavns erhvervsklima skal forbedres. Kommunen skal være en hjælp og ikke en hæmsko for virksomheden, uanset dens branche eller størrelse.
Flere idrætsfaciliteter – vi har for få idrætsfaciliteter i København. Det skal være muligt for både børn, unge og voksne i alle aldre at dyrke idræt og deltage aktivt i foreningslivet. Det styrker både deres fysiske og mentale sundhed.
Grøn omstilling med mening – København skal være en grøn og ren by. Det er vigtigt at den grønne omstilling er gennemtænkt, og gennemberegnet, således at vi ikke kaster os ud i hurtige og populistiske løsninger for at glæde de få.