Hannibal Skov Al Awssi

Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation

Lidt om mig
Jeg er 25 år og har boet i Løvstræde hele mit liv, gået på N. Zahles skole og gymnasium og læser nu på CBS. København byder på et væld af oplevelser, som jeg elsker at benytte med min familie og venner. Jeg holder meget af havnen, hvor byens liv virkelig kan mærkes om sommeren og de mange cafeer og restauranter.

Derfor stiller jeg op
København har gennem årtier været stærkt domineret af venstrefløjen. Jeg vil derfor påvirke København i en mere borgerlig retning. Derudover savner jeg en bedre langsigtet planlægning for byens udvikling.

Mærkesager
Bedre balance mellem borgere, erhverv og turisme – I København skal der være plads til os alle. Borgerne skal trives, Erhvervslivet styrkes og turismen være mere bæredygtig. Grunden til at turister valfarter til København skyldes byens autenticitet. Den skal bevares.

Borgerlige værdier skal styrkes – København er alt for påvirket af venstrefløjen, hvilket kan mærkes på kommuneskatten, udligningspolitikken og manglen på frihed og valgfrihed, hvilket bl.a. ses på skole- og ældreområdet.

København skal fortsat kunne tiltrække studerende – København skal bevares som aktiv studie by og vores internationale niveau skal højnes, så vi kan tiltrække forskere og arbejdspladser. Alle Danskere vil være stolte af en hovedstad med et stærkt internationalt akademisk omdømme.