Jens Wedenborg

Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation
Lidt om mig
Jeg er 47 år, gift og far til 3 små døtre. Er historisk interesseret samt har været medlem af Vanløse Lokaludvalg siden 2017. Holder meget af at rejse; det være sig storbyferie i New York, Formel 1 ture i Asien samt en årlig skiferie med familien.
 
Derfor stiller jeg op
København er mit og mine børns hjem og byen skal fungere for alle uanset herkomst, tilkomst og indkomst. Repræsenterer et segment der er få af i Borgerrepræsentationen; en mand med små børn og samtidigt vil jeg kunne repræsentere mit lokalområde.
 
Mærkesager
En grønnere by – vi skal have bedre luftkvalitet, hvilket bl.a. skal sikres via overholdelse af de europæiske miljøstandarder for biler. Der skal også mere metro således fremkommeligheden sikres uden at gå på kompromis med miljøet.
 
Idrætsfaciliteter og byens brug – vi skal udnytte byens idrætsfaciliteter, haller, kulturhuse og biblioteker meget bedre end i dag. Flere anlæg er selvbetjente uden at det giver mening endsige tryghed. Fokus må være på lokal brug og medbestemmelse.
 
Erhvervsklimaet skal forbedres – gode lokale erhvervsvilkår er en helt afgørende forudsætning for at kunne udvikle stærke og konkurrencedygtige virksomheder. København opnår en 84. plads i DI’s nyeste 2020 undersøgelse hvilket må og skal forbedres.