Lis Langsø

Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation

Lidt om mig
De sidste mange år har jeg været aktiv i Indre By Lokaludvalg, Trinitatis Kirkes menighedsråd og Sct. Nicolai-tjenesten, desuden har jeg været nævning i Landsretten og domsmand i byretten. Jeg er konservativ, har været det siden jeg meldte mig ind i Konservativ ungdom som 18-årig.

Mit yndlingssted i København
Mit yndlingssted i København er Gl. Strand, og jeg var heldig at finde en lejlighed på Gl. Strand for ca. 30 år siden. Det har været dejlige år – indtil Metrobyggeriet blev sat i gang.

Mine mærkesager
Grønne oaser i Indre By – det er ganske skrækkeligt som pladser og skønne oaser i Indre by bliver omlagt til opbevaring, for diverse byggepladser, samtidig med at der fjernes parkeringspladser og anlægges cykelstier overalt. Jeg vil arbejde for bevarelse af nuværende pladser og grønne områder, og allerede eksisterende parkeringspladser.

Færre natbevillinger i Indre By – jeg vil arbejde for færre natbevillinger i Indre by, så byen ikke forvandles til en ’party zone’, hvor beboerne ikke kan være for larm, tis og hvad der er værre.

Anstændig behandling af socialt udsatte – socialt udsatte er alle udsatte – lige fra syge ældre til gade¬børn, fattige, hjemløse og psykisk syge m.fl. I et velfærdssamfund som vores, er det ikke værdigt, at så mange lider nød.

Stop for ensretning og lukning af gader – jeg kender ikke andre hovedstæder, hvor man gør livet så surt for beboere og bilister.

Stop for nedlæggelse af parkeringspladser – flere og flere flytter til København. Vi har alle krav på at kunne parkere bilen – og gerne under jorden.

Vejarbejde med omtanke – jeg vil arbejde for, at der ikke bliver sat for mange meget store vejarbejder i gang samtidig i byens gader.

Kultur en del af københavn – jeg vil værne om de kulturelle værdier i vores skønne hovedstad.

Teatre og museer – selvfølgelig har vi i København råd til at hjælpe teatre og museer, så de har mulighed for at overleve til glæde for os alle.