Mathilde Kastbjerg

Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation

Lidt om mig
Jeg er 20 år, bor på Østerbro og arbejder som bartender på Musen og Elefanten i Indre By.
Jeg elsker Københavns kultur og gør flittigt brug af den når jeg ikke studerer kunsthistorie på Københavns Universitet. Lange gåture med mulighed for at opdage de mange små skjulte perler af restauranter, parker, museer og gallerier er noget jeg særligt elsker.

Derfor stiller jeg op
Jeg stiller op fordi jeg mener, at det er vigtigt, at vi nytænker nogle af Københavns funktioner, både miljø-, kultur- og studiemæssigt, sådan at alle får gavn. Modsat mener jeg også at det er ekstremt vigtigt at bevarer Københavns grundsten; charmen, historien og vores fælles kultur.

Mærkesager
Et grønnere København
– København skal være en ren og grøn by, hvor det er rart at bo og opholde sig. Det er ekstremt vigtigt at vi, som by, også tager del i den grønne omstilling af Danmark.

Flere tilbud til de unge – Københavns unge er Københavns fremtid. Vi skal have bedre og flere studieboliger, flere og billigere kulturtilbud og et tryggere natteliv hvor vi færdes.

Nemmere og friere færdsel – Det skal ikke være svært for os københavnere at komme rundt i Danmarks hovedstad. Derfor skal det gøres lettere at være trafikant, uanset om du er hoppet på cyklen (eller el-løbehjulet), taget en tur i metroen eller sat dig i din bil.