Peter Rasmussen

Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation

Lidt om mig
Jeg er 65 år, bor på Ydre Østerbro og er selvstændig. Jeg har boet og arbejdet i København i mange år. Har en lille konsulentforretning med fokus på karriererådgivning og er bestyrelsesmedlem A/B Øbrocentret, hvor jeg også har en deltids-rolle som inspektør. I min fritid kigger jeg på fugle og spiller golf.

Derfor stiller jeg op
København er en pragtfuld by med et kæmpe potentiale, og jeg vil gerne bidrage til, at byen fungerer endnu bedre i hverdagen. Det gælder især folkeskolen, erhvervslivet, de ældre og ikke mindst miljøet.

Mærkesager
Folkeskolen – det gælder Danmarks fremtid. Inklusion og differentiering er vigtig. Derfor ægte 2 lærer-timer, hvor det er muligt, især i fagene dansk og matematik. Løbende opdatering af lærernes og skoleledernes kompetencer.

Nærværende og kompetent omsorg for de ældre – på plejehjem og i hjemmeplejen skal ejerskabet til plejen af den enkelte ældre ligge hos ganske få veluddannede medarbejdere. Det sikrer tryghed og korrekt pleje og dermed en værdig tilværelse for de ældre.

København skal være en grøn hovedstad med rent vand og ren luft – et markant pejlemærke for andre hovedstæder. Vi bør også udbygge mulighederne for ægte grønne områder med naturoplevelser helt tæt på – fx i Nordhavns- og Sydhavnsområderne samt ved Amager Fælled.