Susanne Møller

Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation

Lidt om mig
Jeg er 67 år, tidligere fysioterapeut i hospitalsvæsenet og engageret i lokalsamfundet. Boet i Sundby det meste af mit liv og siden 1977 i Amager Øst. Jeg er gift og har børn og børnebørn. Jeg har rejst meget med min mand og set hvordan andre indretter sig. Mange års ledererfaring som fysioterapeutleder i hospitalsvæsenet. Formand for Lokaludvalg Amager Øst. Tidligere medlem af Københavns Borgerrepræsentation 2010-2013 og fra 2014 suppleant.

Mit yndlingssted i København
Amager Strandpark. Jeg holder meget af grønne områder. Det er vigtigt at vi bevarer og udvikler vores rekreative områder i København.

Derfor stiller jeg op
København er en dejlig by. Jeg vil gerne være med til at gøre den endnu bedre og påvirke en balanceret udvikling af København. Byen skal være for alle – børn, unge, voksne og ældre. Vi skal bevare vores grønne områder og ikke fortætte byen. København skal fungere i hverdagen.

Mine mærkesager
Balanceret byudvikling
– det er vigtigt at vores grønne områder bevares. Når der bygges flere boliger skal der samtidig reserveres plads til skoler, daginstitutioner, plejehjem og idrætsfaciliteter. Flere borgere i byen kræver også medfølgende trafikinfrastruktur, det hele skal følge med.

Sundhed og tryghed – når man bliver syg er det vigtigt at kunne få hurtig og kompetent hjælp. Kommunen og regionen skal arbejde tæt sammen til gavn for borgerne. Sårbare grupper som udsatte børn, handicappede, psykisk syge og hjemløse skal have et særligt fokus.

Folkeskolen – høj faglighed og trivsel i skolen skal prioriteres. Både de bogligt svage og de bogligt dygtige elever skal udfordres og løftes. Der bør være mere fokus på at få løftet drengene. Der er overtal af piger, som tager videregående uddannelser. Drengene skal med.