Lasse Vogel Andersen

Hjemmeside: https://www.lassevogel.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/Lassevogelandersen/

Twitter: https://twitter.com/lasse_vogel

Instagram: Lasse Vogel Andersen

Snapchat: Lasse_Vogel

Mail: lasse@lassevogel.dk

Lidt om mig
Jeg bor på Islands Brygge, nu mere end 10 år, og holder meget af at bo i København. Til hverdag er jeg overstyrmand hos Mærsk Tankers. Jeg har siden sidste kommunalvalg siddet i Amager Vest lokaludvalg. 

Mit yndlingssted i København
Islands Brygge, hvor jeg bor. Det er tæt på naturen, vandet og bylivet. Man hilser stadig på hinanden, når man mødes på gaden. Men jeg holder også af bare at gå rundt i hele byen og nyde den store mangfoldighed, der er i byen. Alle kvarterer har deres egen særegenheder, der gør dem interessante.

Mine mærkesager:

  • Fokus på socialt udsatte
    Kommunen er så stor, at den tiltrækker alle, både stærke og udsatte. Vi skal være bedre til at hjælpe de udsatte, at sætte dem i kasser hjælper ikke. Det er rigtige mennesker, som fortjener at blive behandlet som mennesker. Kommunen skal samarbejde og erfaringsudveksle mere med private organisationer og erhvervslivet, så vi i samlet flok løfter de udsatte.

  • Familiens frihed
    Hvordan du definerer din familie er op til dig, det er derimod vigtigt, at I får lov til at træffe valg på familiens vegne. Stat og kommune skal blande sig så lidt som muligt. Kommunen skal ikke træffe alle valg for dig, du skal have din personlige frihed til at tage valg i livet. Dette er meget vigtigt for mig. 

  • Erhvervsvenligheden skal op
    Erhvervslivet er en nødvendighed for at kunne løfte de 2 foregående sager. Socialt udsatte kommer ikke videre kun med hjælp fra kommunen. Erhvervslivet skal være partnere i det samarbejde.