Lidt om mig
Jeg er 27 år
København blev mit hjem i 2010
Jeg har studeret erhvervsøkonomi og erhvervsjura på CBS
Flere års erfaringer fra studenterpolitik i Danmark og Europa.
Iværksætter

Mit yndlingssted
Jeg er opvokset på Færøerne og det bærer min identitet præg af, men jeg er også københavner. Jeg elsker Københavns dynamik, de mange historiske seværdigheder, Christiansborg, Bredgade, Kongens Have når foråret melder sig, Marmorkirken, en kajaktur i kanalerne, og alle de spændende steder, hvor man kan tilbringe en god aften sammen med familie og venner

Mærkesager:

Lokalpolitik med borgerne i centrum
København skal være en rummelig by, hvor alle borgere får muligheden for at tage ansvar for eget liv og har de bedste forudsætninger for at udnytte egne kompetencer. De sårbare skal have bedre hjælp, men dem som kan, skal ikke offergøres, de skal have redskaber til at hjælpe sig selv.

Sætte København på verdenskortet som innovationsby
Ambitionsniveauet skal skrues op, og kommunen skal i større grad fungere som en drivkraft for at finde innovative løsninger sammen med borgerne. Studerende, erhvervsdrivende og iværksættere skal tildeles en større rolle i udviklingen af fremtidens velfærdssamfund.

Empowerment og socialt iværksætteri
Internationale borgere som kan og vil være en del af fællesskabet, skal være med til at løse integrationsudfordringerne i København. De gode eksempler skal medvirke til mindre dårlige.